Недей ме спира!
Аз не съм затворената в клетка
малка птица –
душата ми жадува светове…
Недей закрива с дланите си
пламъка в очите ми,
ще лумне той –
не плаши се от ветрове…
Недей възпира устрема
в сърцето ми –
щом тръгнало е –
знаеш, няма да се спре!
Ела!
Сгуши се в моята усмивка,
подишай с топлината ми
и нека заедно да полетим…
16.07.2009г., гр. Велико Търново
© Мария Todos los derechos reservados