Jun 1, 2010, 9:59 AM

До политане 

  Poetry » Phylosophy
485 1 1

Недей ме спира!

Аз не съм затворената в клетка

малка птица –

душата ми жадува светове…

Недей закрива с дланите си

пламъка в очите ми,

ще лумне той –

не плаши се от ветрове…

Недей възпира устрема

в сърцето ми –

щом тръгнало е –

знаеш, няма да се спре!

Ела!

Сгуши се в моята усмивка,

подишай с топлината ми

и нека заедно да полетим…

 

 

16.07.2009г., гр. Велико Търново

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??