15 oct 2013, 20:29

До псевдо-принца с тиквена глава (Бъди добър) 

  Poesía » De amor
749 0 7

До псевдо-принца с тиквена глава

(Бъди добър)

 

 

От скоро си градиш пиедестал

в очите ми от гняв позеленели.

За трона ще ти трябва материал,

но чест и благородство в теб - къде ли?

 

Оглеждаш ме критично като сноб.

Намираш ме студена и красива.

Какво говориш? С мене и потоп -

да бъда кротка хич не ми отива.

 

За тебе лично, ставам и змия.

Ще хапя, докато не се откажеш.

"Звездите мога аз да ти сваля!"

Мерси, ала клишетата не важат.

 

Не си разбрал. Обичам по веднъж.

А другите ги черпя със уиски.

На хала като мен да бъдеш мъж

не би могъл, дори и да го искаш.

 

Живееш в своя скъп, измислен свят

и учиш си колата да говори.

"Да можеше! Представяш ли си, брат!

Защо са ми жените своеволни?"

 

Чудесно. Продължавай все така.

А ние с тебе все ще сме във сблъсък.

Посмей да ме докоснеш със ръка -

на сто парченца, знай, ще те разкъсам!

 

Ти още ли градиш пиедестал?

Поспри поне за малко тази вечер.

Каквото чу, това да си разбрал.

Бъди добър, и главното - далече.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще ти казвам горчивите истини -
    пък дори и след това да боли.
    Не лустросани, и не измислени.
    Ала тъжно ти става - нали?
  • Налага се да се разбеснеем понякога - ти по-добре от всички го осъзнаваш сега, Жани.
    Поздрави и усмивки!
  • Хаха, добре бе, лястовиче, добреее
    Опивам се да си те представя такова разбесняно
    Много ми хареса!
  • Ками
    Ивон

    Благодаря, че наминахте.
  • Написано с хъс! Харесах!
  • Брей, че упорита и твърдоглава!!!
    Супер нахакано и категорично!!!
    Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??