7 jun 2009, 17:51

До следващия полъх... 

  Poesía
685 0 12

 

 

 

... ще съм спомен

разпръснал
топлина
навред

и ветрена
ще бродя
сред простора

 

протегнала
ръце
към теб…

 

до следващия полъх…

 

... ще съм блясък

 

пречупил

сребърна

Луна

 

ще стеля

светлина

по пътя

 

нa всеки

споделил

мига…

 

до следващия…

 

ще съм

само

спомен

 

и тихо

звуци 

ще вплета…

 

в косите

на незряла

пролет…

 

до следващия

полъх…

 

на  нощта... 

 

http://www.youtube.com/watch?v=1JZzAupJap0&feature=related

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??