15 oct 2008, 18:23

До старата камина 

  Poesía » De amor
872 0 15
 

Да се прегърнем с огнени ръце

до старата догаряща камина,

да затупти преливащо сърце

под звуците на музика любима!

 

Да вдигнем тост за страстната любов,

която ни съпътства неуморно

и да отпием глътка благослов

за дългото пътуване просторно!

 

Да изгорим телата във нощта

и да разголим танца на душите,

да пием жадно чак до сутринта

от кладенеца бистър на мечтите!

 

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??