15.10.2008 г., 18:23 ч.

До старата камина 

  Поезия » Любовна
868 0 15
 

Да се прегърнем с огнени ръце

до старата догаряща камина,

да затупти преливащо сърце

под звуците на музика любима!

 

Да вдигнем тост за страстната любов,

която ни съпътства неуморно

и да отпием глътка благослов

за дългото пътуване просторно!

 

Да изгорим телата във нощта

и да разголим танца на душите,

да пием жадно чак до сутринта

от кладенеца бистър на мечтите!

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??