31 ene 2012, 10:32

До тука бях с добрите маниери 

  Poesía » De amor
1047 0 9

До тука бях с добрите маниери! 

Подмятаха ме дълго като плик … 

От днес и аз ще бъда лицемерна 

и пускам в сила грубия език. 

 

Ще бъда лоша, даже безсърдечна. 

Сърце си нямам, за да ме боли. 

Изгубих го отдавна, от човечност, 

че има ли щастлив от добрини?

 

Но от днес ще бъда неприлична 

и хич не ми се мисли за любов … 

За нормалните това е нетипично, 

 а за лудите е начин на живот. 

 

До тука бях с добрите маниери! 

Сърце си нямам, за да ме боли.

Ако някой, го някъде намери, 

моля, нека си го задържи!

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??