сърдечно безсърдечен
градът ни се зъби
с асфалтови пломби
с бетонни венци
посреща ни с тромби
неистов крещи
а ние сме зомби
от юг скакалци
мъдро наивни
от сéло дошли
решили, че можем
реката да върнем
с колана си кожен
да яхнем звезди
добре сме дошли
добре сме дошли
наивно сърдечни
премъдри глупци
10.09.2021г.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados