Sep 10, 2021, 9:40 PM

Добре сме дошли 

  Poetry » Other
676 0 2

сърдечно безсърдечен 

градът ни се зъби

с асфалтови пломби

с бетонни венци

посреща ни с тромби 

неистов крещи

а ние сме зомби

от юг скакалци 

мъдро наивни

от сéло дошли 

решили, че можем

реката да върнем

с колана си кожен

да яхнем звезди 

добре сме дошли

добре сме дошли

наивно сърдечни

премъдри глупци

 

 

 

10.09.2021г.

 

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??