Добро е утрото когато
изгрява слънцето в житата.
Когато в парещото лято
събужда се във мир Земята.
Добро е утрото когато
щастливи са навред децата.
Когато хората са братя,
а братята се гледат във лицата.
Добро е утрото когато
добро направиш ти.
Тогава в пурпурното лято
сърцето ти, ще полети.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados