Jul 5, 2021, 4:38 AM

Кога е добро утрото 

  Poetry » Other
335 0 4

Добро е утрото когато

изгрява слънцето в житата.

Когато в парещото лято

събужда се във мир Земята.

 

Добро е утрото когато

щастливи са навред децата.

Когато хората са братя,

а братята се гледат във лицата.

 

Добро е утрото когато

добро направиш ти.

Тогава в пурпурното лято

сърцето ти, ще полети.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??