15 ene 2013, 17:58

Добро утро, любов 

  Poesía
1736 0 7

 

Добро утро, мечтана любов!

Не, не казвай, че нещо съм сбъркала...

Аз познавам сърдечния зов,

щом душата ми тъй преобърна...

 

Добро утро, невъзможна  любов!

Погледни ме с очите си сини...

Говори, че гласът ти отново

ме повежда към страстите диви...

 

Добро утро, моя любов!

Май от щастие чак ми се плаче...

Ти открадна съня ми красиво,

зная, твоя не мога, обаче...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Сиси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??