Jan 15, 2013, 5:58 PM

Добро утро, любов 

  Poetry
1735 0 7

 

Добро утро, мечтана любов!

Не, не казвай, че нещо съм сбъркала...

Аз познавам сърдечния зов,

щом душата ми тъй преобърна...

 

Добро утро, невъзможна  любов!

Погледни ме с очите си сини...

Говори, че гласът ти отново

ме повежда към страстите диви...

 

Добро утро, моя любов!

Май от щастие чак ми се плаче...

Ти открадна съня ми красиво,

зная, твоя не мога, обаче...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??