Да прегърнеш; да целунеш; да обсипеш със любов;
да си сляп за грозното; да виждаш красотата;
да откликнеш на нечий за помощ зов;
да отнемеш болката в очите и във тях сълзата;
да си грижовен, мил, достатъчно скромен;
да изживееш всеки хубав миг, сякаш е век;
да съхраняваш за всичко само хубав спомен;
да подкрепяш другите и да правиш живота им по-лек;
сърцето ти да е широко отворено -
да бъдеш сърдечен значи това;
да намираш всичко хубаво, заровено
във човека или във света...
Богат си ти, ако това умееш да притежаваш
и никога няма да те застигне самота,
защото себе си и другите най-вече уважаваш -
притежаваш качеството ДОБРОТА !!!
© С. С. Todos los derechos reservados
повече от тях,привет!