25 feb 2023, 17:13

Доброто в мен 

  Poesía » De amor, Otra
457 0 0

 Доброто в мен отдавна мъртво е!

Глух тътен , отрони се в тишината.

И отново в мен проговори си ината.

Тук съм, няма да се променя!

 

Отдавна дявола вселил се е в душата.

И стене тя , ранена рано по росата.

Гарван,грачи някъде и мътен е

неговия силует в ноща студена.

 

Огледало. Спомени руши в тоя час.

Огледа се, в огледалото Катерина,

но вместо лицето си видя - тъжна нощна

месечина!

 

Доброто в мен- отдавна неизвестно си

остана!

Любов и мъка сливат се в едно.

Не вярвам , че с теб някога ще сме заедно.

 

09/03/2022г.

Красимира Колева /Kr(Asi)   Poetry ©

 

© Karolinne Kolewa Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??