21 nov 2018, 8:45

Добър Човек 

  Poesía » Filosófica
614 1 4

                                                 Доброто в човек

 

 

Какво е днес да си добър човек?

Човек с ценностите от миналия век!

Да подариш на някой  усмивка дори,

да дариш от себе си частица любов,нали!

Усмихнати сме хората по-красиви и добри!

 

Бушуват и  в мен бури и ветрове,

спокойни дни и нощни бесове!

Не аз да бъда добър се опитвам,

за живота на хората разпитвам.

 

Какво за тях е лошо и добро,

и защо то винаги не идва само?

 

А те доброто и лошото за в нас,

в душите ни водят битка една.

За превъзходство в човешката душа,

и така ден след ден,час след час!

 

Заедно с вярата,надеждата и любовта,

ще победим лошотията в нашата душа!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??