17 mar 2013, 19:15

Догарящ лист от роза 

  Poesía » De amor
2448 5 21

 

 

На съмване съм пепелно-смълчана -

догарящ, нежен лист от роза...

Обичай ме, дори да се разпадна,

в поредната любовна доза...

 

Не ме събирай! Сладко ме боли...

(Единствено на теб съм позволила)...

Нали съм пепел, просто ме духни,

разпръсвайки се, ще остана жива...

 

 

 

 

© Сиси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??