17.03.2013 г., 19:15 ч.

Догарящ лист от роза 

  Поезия » Любовна
2460 5 21

 

 

На съмване съм пепелно-смълчана -

догарящ, нежен лист от роза...

Обичай ме, дори да се разпадна,

в поредната любовна доза...

 

Не ме събирай! Сладко ме боли...

(Единствено на теб съм позволила)...

Нали съм пепел, просто ме духни,

разпръсвайки се, ще остана жива...

 

 

 

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??