17 mar 2014, 17:35

Догонващ вик 

  Poesía » Del paisaje
382 0 0

Догонващ вик

 

Слънцето угасва бавно,

Потъва в пурпура красив.

Плъзва сянка по земята,

Обгръща всичко като дим

 

И дървета причудливи

Застиват, тайнствено мълчат.

От душата се откъсва

Догонващ светлината вик.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??