Mar 17, 2014, 5:35 PM

Догонващ вик 

  Poetry » Landscape
394 0 0

Догонващ вик

 

Слънцето угасва бавно,

Потъва в пурпура красив.

Плъзва сянка по земята,

Обгръща всичко като дим

 

И дървета причудливи

Застиват, тайнствено мълчат.

От душата се откъсва

Догонващ светлината вик.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??