20 jul 2011, 17:59

Дойде 

  Poesía » De amor
806 0 6

Дойде неканен и непожелан
и със страстта си ме изтръгна 
от най-безпаметния сън,  
във който нявга съм се губила. 

Бе истински и искрен мъж
със ясна цел и думи прости, 
като внезапно плиснал дъжд, 
измокрил ме почти до кости. 

И аз безмълвно ти се покорих
със някаква първична радост – 
загубих се и в теб се преоткрих, 
безпомощна от явната си слабост. 

Дойде неканен, но си тъй желан,
че ме боли за теб да мисля, 
когато знам, че някъде си там 
и друга в мрака те прегръща.


© Ирена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??