28 may 2009, 9:41

Докога? 

  Poesía » Otra
719 0 14

                      Докога?

 

 

Последни трошици надежда.

Огладняла мечта.

Молитва с ранени криле.

Самота?

 

Простреляна в тъмното вяра.

Жадна сълза.

Пресъхнало кладенче-истина.

Свобода?

 

Таен ключ на съдбата…

Заключена радостта

в тъмницата на тъгата...

Докога?

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??