28 мая 2009 г., 09:41

Докога? 

  Поэзия » Другая
720 0 14

                      Докога?

 

 

Последни трошици надежда.

Огладняла мечта.

Молитва с ранени криле.

Самота?

 

Простреляна в тъмното вяра.

Жадна сълза.

Пресъхнало кладенче-истина.

Свобода?

 

Таен ключ на съдбата…

Заключена радостта

в тъмницата на тъгата...

Докога?

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??