6 may 2010, 8:50

Докога? 

  Poesía » Filosófica
639 0 2

 

Докога ще тънеш в пошлостта на едно проклятие

в този свят, дома на грешните?

Под покрива на болката и страданието,

приютена от лъжите и изневерите!

Нима упрекваш грешните и грешките им?

Сякаш в тях намираш спасение!

Вкочанена от студа на хората,

изгаряща от болката на страдащите!

Не вярваш дори на себе си,

не вярваш на предателите.

Подслонена от собствената си душа,

измамница на самата теб!

Камък носиш на гърдите си,

не усещаш тежестта му!

Усещаш волята, с която продължаваш

да го държиш в ръцете си...

Търсиш надеждата, която те държи жива,

вярата, която не умира...

Спри! Не заспивай, събуди се!

© Деси Ъруин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??