"Докосна ме..."
Не е ли странно, че той по-често от теб ме докосва
и по-дълбоко по най-скритите ми и тайни места...
Възбужда ме, разсмива, разплаква и ме омагьосва,
а затова не и използва дори и ръка...
Разтърсва ме, настръхвам и така се вълнувам
и по дяволите прави го с думи, не със ръце,
докосва ме по-често от теб, а ти дори не ревнуваш,
от поета, който докосва сърце със сърце...
И пак има десетки коментари под поста му
пак някоя раничка хванала коричка, разкървави...
А отдолу несъзнателно му пишат „Докосна ме...“,
все по-рядко докосвани от мъжете си жени...
© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados
Поздрав от мен!