Aug 22, 2019, 12:36 AM

"Докосна ме..." 

  Poetry » Love
464 0 1

"Докосна ме..."

 

Не е ли странно, че той по-често от теб ме докосва

и по-дълбоко по най-скритите ми и тайни места...

Възбужда ме, разсмива, разплаква и ме омагьосва,

а затова не и използва дори и ръка...

 

Разтърсва ме, настръхвам и така се вълнувам

и по дяволите прави го с думи, не със ръце,

докосва ме по-често от теб, а ти дори не ревнуваш,

от поета, който докосва сърце със сърце...

 

И пак има десетки коментари под поста му

пак някоя раничка хванала коричка, разкървави...

А отдолу несъзнателно му пишат „Докосна ме...“,

все по-рядко докосвани от мъжете си жени...

 

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??