16 oct 2009, 23:40

Докоснати от мълния 

  Poesía
1568 0 20

                                      Измръзнали, забравени крилете ми

                                      откри.

                                      По пътя изоставени...

                                      (облечени в мечти)

                                      Безпомощно захвърлени...

                                      Че силните жени

                                      докосвани са с мълния

                                      и всичко в тях гори...

                                      Те бяха неугаснали,

                                      (припламнали за миг)

                                       но ти прекрасно знаеше, че мои са...

                                      Нали?

                                      И нямаше съмнение, че мога

                                      да летя...

                                      Защото вярваш в мен... Във мен

                                      и любовта,

                                      защото вярваш в утрото.

                                      Във моите очи,

                                      във женската ми лудост

                                      даже...

                                      Нищо, че мълчиш.

                                      И нищо, че понякога във изблик

                                      на тъга,

                                      (сърдечен тътен някакъв)

                                      или от суета

                                      при теб изпращам облаци

                                      и буря от сълзи.

                                      Докоснати от мълния са

                                      силните жени...

 

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??