Ти докосваш ме по мъжката ми длан,
по-твоята аз нежно те докосвам.
Палиш огъня в душевния ми храм,
изгаряш мен до мозъка на костите.
Така в съня ти с обич ще горя,
без дъх ще ме изпълваш от надежда,
че в нас растат и слънчеви цветя,
които с теб с добро ще си отглеждаме.
Ти докосваш ме по мъжката ми длан,
по твоята аз нежно те докосвам.
Небе си в мен, небе си - знам,
защото ще горим докрай във нощите!
© Аз Todos los derechos reservados