23 feb 2023, 8:03

Докосване 

  Poesía » Filosófica
245 1 0

Който твърди, че не обича

да бъде докосван, не лъже...

безсмислица казва. 

 

Нима повея на пролетния вятър

не му дава чувство за покой!?

Нима студената вода не му напомня,

че е жив щом залее кожата му!? 

Нима не усеща краката си

върху животворната земята!?

 

Докосването на природата...

кой, носещ душа, не обича. 

 

Който твърди, че не обича

да бъде докосван, не лъже...

безсмислица казва.

© Габриела Николаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??