23 февр. 2023 г., 08:03

Докосване 

  Поэзия » Философская
262 1 0

Който твърди, че не обича

да бъде докосван, не лъже...

безсмислица казва. 

 

Нима повея на пролетния вятър

не му дава чувство за покой!?

Нима студената вода не му напомня,

че е жив щом залее кожата му!? 

Нима не усеща краката си

върху животворната земята!?

 

Докосването на природата...

кой, носещ душа, не обича. 

 

Който твърди, че не обича

да бъде докосван, не лъже...

безсмислица казва.

© Габриела Николаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??