Feb 23, 2023, 8:03 AM

Докосване 

  Poetry » Phylosophy
228 1 0

Който твърди, че не обича

да бъде докосван, не лъже...

безсмислица казва. 

 

Нима повея на пролетния вятър

не му дава чувство за покой!?

Нима студената вода не му напомня,

че е жив щом залее кожата му!? 

Нима не усеща краката си

върху животворната земята!?

 

Докосването на природата...

кой, носещ душа, не обича. 

 

Който твърди, че не обича

да бъде докосван, не лъже...

безсмислица казва.

© Габриела Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??