9 mar 2023, 6:17

Докосване 

  Poesía » Del paisaje
591 0 4

На дъх се престорва

водата

и възнак обръща небето.

 

Заключена в себе си

сянка съм

плувам.

Котва съм

в свят огледален

не-съществувам.

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

  766 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??