9.03.2023 г., 6:17 ч.

Докосване 

  Поезия » Пейзажна
584 0 4

На дъх се престорва

водата

и възнак обръща небето.

 

Заключена в себе си

сянка съм

плувам.

Котва съм

в свят огледален

не-съществувам.

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??