Mar 9, 2023, 6:17 AM

Докосване 

  Poetry » Landscape
585 0 4

На дъх се престорва

водата

и възнак обръща небето.

 

Заключена в себе си

сянка съм

плувам.

Котва съм

в свят огледален

не-съществувам.

© Мария Димитрова All rights reserved.

  728 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??