8 feb 2015, 11:01  

Докосване 

  Poesía
343 0 0

 

 

 

Докосване

  

В този цвят на град

неизразимо синьо-сив,

февруари нежи се свидлив

не уморява скука.

Пресипнал трепет сипе скръб

                                                          на лед тъп.

 

Сълзи заспиват страшен сън

събуждат се навън.

Завързала ли е за нас пак

зимата пашкула,

с която пролетта да изтъче

           стълба

към слънцето

    нежно.



 


 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??