8.02.2015 г., 11:01 ч.  

Докосване 

  Поезия
336 0 0

 

 

 

Докосване

  

В този цвят на град

неизразимо синьо-сив,

февруари нежи се свидлив

не уморява скука.

Пресипнал трепет сипе скръб

                                                          на лед тъп.

 

Сълзи заспиват страшен сън

събуждат се навън.

Завързала ли е за нас пак

зимата пашкула,

с която пролетта да изтъче

           стълба

към слънцето

    нежно.



 


 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??