7 feb 2010, 23:31  

Докосване 

  Poesía » Otra
837 0 25

 

 

(НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ В САЙТА!)

 

 

До моите очи не ще достигнете.

Те, там са, горе, впити в небесата -

рисуват причудливи фигури,

но трябва в тях да вярвате,

за да ги видите.

 

До моите ръце не ще достигнете.

Те, пръсти здраво впили са в земята

и топлят с нежност зрънцето посято,

което, вярвате-не вярвате,

на пролет ще покълне.

 

До моята усмивка, ако стигнете,

ще видите, че ъгълчето й нагарча,

но някъде в средата на горчилката

съм спотаила късчета от светлината.

И ви ги дарявам с радост!

 

 

07.02.2010 г.

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??