6 oct 2009, 15:33

Докосване в съня 

  Poesía » De amor
699 0 4

По миглите ми спи желание,
докосване изгарящо в нощта,
в съня долавям пак ухание,
понасящо ме в танца на страстта.

По вените ми лепне нежност,
по кожата ми пеперуден мах
завръща ме със дива свежест
към топлия ти бликащ смях.

По кожата ми леко тичат
следи от дивната ти страст,
а устните сами изричат,
че съм във плен на твойта власт.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??