6 окт. 2009 г., 15:33

Докосване в съня 

  Поэзия » Любовная
693 0 4

По миглите ми спи желание,
докосване изгарящо в нощта,
в съня долавям пак ухание,
понасящо ме в танца на страстта.

По вените ми лепне нежност,
по кожата ми пеперуден мах
завръща ме със дива свежест
към топлия ти бликащ смях.

По кожата ми леко тичат
следи от дивната ти страст,
а устните сами изричат,
че съм във плен на твойта власт.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??