Oct 6, 2009, 3:33 PM

Докосване в съня 

  Poetry » Love
700 0 4

По миглите ми спи желание,
докосване изгарящо в нощта,
в съня долавям пак ухание,
понасящо ме в танца на страстта.

По вените ми лепне нежност,
по кожата ми пеперуден мах
завръща ме със дива свежест
към топлия ти бликащ смях.

По кожата ми леко тичат
следи от дивната ти страст,
а устните сами изричат,
че съм във плен на твойта власт.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??