6.10.2009 г., 15:33 ч.

Докосване в съня 

  Поезия » Любовна
698 0 4

По миглите ми спи желание,
докосване изгарящо в нощта,
в съня долавям пак ухание,
понасящо ме в танца на страстта.

По вените ми лепне нежност,
по кожата ми пеперуден мах
завръща ме със дива свежест
към топлия ти бликащ смях.

По кожата ми леко тичат
следи от дивната ти страст,
а устните сами изричат,
че съм във плен на твойта власт.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??