Не искам вече да чакам..!
Усещам... Настъпва умора...
Във времето все да протакам...
Да срещна любимите хора..!
Да чакам... Това ме убива...
Чувствата в мен да потискам...
Горещото в мен да изстива...
За Обич да чакам... Не искам..!
Времето бързо минава...
И Животът ми, тъй си отива...
От чакане тъна в забрава...
И спомени даже отмива..!
Достатъчно дълго съм чакал...
И хора, и силни любови...
За някои, дори и съм плакал...
Макар, че били са... Сурови..!
Уморен съм от тази проказа...
А Душата ми плаче, и стене...
Търпи си и чака ли чака...
Някой с Любов, да я вземе..!
Явно до гроб ще си чакам...
Изгубил представа за време...
Изтървах и Живота... И влака...
Но на кой ли, за мене му дреме.!!!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
New Beginning
14.03.2022
London
© Калоян Христов Todos los derechos reservados