26.09.2023 г., 15:40 ч.

Докрай ще си чакам... 

  Поезия
237 2 2
Докрай ще си чакам...

 

Не искам вече да чакам..!

Усещам... Настъпва умора...

Във времето все да протакам...

Да срещна любимите хора..!

 

Да чакам... Това ме убива...

Чувствата в мен да потискам...

Горещото в мен да изстива...

За Обич да чакам... Не искам..!

 

Времето бързо минава...

И Животът ми, тъй си отива...

От чакане тъна в забрава...

И спомени даже отмива..!

 

Достатъчно дълго съм чакал...

И хора, и силни любови...

За някои, дори и съм плакал...

Макар, че били са... Сурови..!

 

Уморен съм от тази проказа...

А Душата ми плаче, и стене...

Търпи си и чака ли чака...

Някой с Любов, да я вземе..!

 

Явно до гроб ще си чакам...

Изгубил представа за време...

Изтървах и Живота... И влака...

Но на кой ли, за мене му дреме.!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

New Beginning

14.03.2022

London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??