Сън сънувам, че луната
тази нощ не ще изгрей,
само слънце във позлата
над съня ми ще узрява,
ще стопи с лъчи сълзите,
с въздух ще ме оплоди.
Не че бягам от тъгата –
просто искам да си с мен.
10.11.2009 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados