18 dic 2008, 12:14

Донесете ми сълзи момини 

  Poesía
501 0 2
Донесете ми сълзи момини
 

Донесете ми, сълзи момини,
запалете ми жълти свещи,
ако не друго, спомени, спомени,
ви оставих и ви любех, горещо!

Съберете ми, звезди есенни,
летос падали или някога,
колко ярки - слова песенни,
ви изпях и ви любех всякога.

Опростете ми, опростете ми,
всички грешки, всички съмнения,
доверете ми, поверете ми,
нашите бъдещи поколения.

Покажете им, докажете им,
колко весели, колко пламенни
бяхме, и така разкажете им,
как се спънахме, до измамени...

Сълзи момини, донесете ми!
Горя жив - вашите свещи,
като факел, не дим, понесете ме,
Аз ви любя, винаги - и горещо!

© Ми Ки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мерси Валка! Не съм забравил за Сансоси!

    ББ!(Б-лагодаря Б-уболече!)

    Ех и ти Кадифе! Все повече разбирам Зинка!
  • Защо не съм момичка тъжна,
    да роня сълзи тежки?
    Миланов да дари ме със целувка нежна,
    ще опростя му всички грешки!
Propuestas
: ??:??