Доньо Донев
Името съм избрала произволно и няма връзка с конкретно лице.
Тя беше пикла от хайлайфа,
а той пък женен, по душа ерген,
и снощи се видяха в бара
във края на изтичащия ден.
Изпиха бързо питието.
Хареса нейния голям балкон!
Разказа си тя житието
и той направи ѝ дълбок поклон.
На танци даже я покани,
притисна я в обятия така,
че силиконът се запали
и трябваше да го гасят в нощта.
В хотела стая си платиха
и любовта си имаше цена,
и Доньо Донев се увлече
по екзотичната ѝ красота.
То беше празнична наслада –
любов, пари, подаръци безброй.
Тъчеше Доньо на два стана
и правеше се на голям плейбой.
Но той от обич поболя се,
а тя реши и сложи му рога
и чак тогава най-накрая
и Доньо Донев взе, че изтрезня.
Но беше твърде късно вече,
дори жена му го остави сам.
Каквото беше, вече беше
и примири се Доньо – пич голям.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados