1 июн. 2022 г., 23:17  

Доньо Донев 

  Поэзия » Любовная
256 0 1

      

       Доньо Донев

Името съм избрала произволно и няма връзка с конкретно лице.

              

Тя беше пикла от хайлайфа,

а той пък женен, по душа ерген,

и снощи се видяха в бара

във края на изтичащия ден.

 

Изпиха бързо питието.

Хареса нейния голям балкон!

Разказа си тя житието

и той направи ѝ дълбок поклон.

 

На танци даже я покани,

притисна я в обятия така,

че силиконът се запали

и трябваше да го гасят в нощта.

 

В хотела стая си платиха

и любовта си имаше цена,

и Доньо Донев се увлече

по екзотичната ѝ красота.

 

То беше празнична наслада –

любов, пари, подаръци безброй.

Тъчеше Доньо на два стана

и правеше се на голям плейбой.

 

Но той от обич поболя се,

а тя реши и сложи му рога

и чак тогава най-накрая

и Доньо Донев взе, че изтрезня.

 

Но беше твърде късно вече,

дори жена му го остави сам.

Каквото беше, вече беше

и примири се Доньо – пич голям.

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Квазар (DIMO), изобщо не съм имала предвид художника. Просто е станало съвпадение на имената.
Предложения
: ??:??