18 jun 2007, 17:14

Дори и да е грях 

  Poesía
726 0 12
Обичаш ме!
Обичам те!
Пише ни го горе, на челото
и няма смисъл да отричаме,
с този грях ще победиме злото!

Целуваш ме!
Целувам те!
Оглежда се в очите ни небето!
Засияло слънцето събужда ме,
мило ме погалва по лицето!

Прегръщаш ме!
Прегръщам те!
Кръвта по вените ни се разлива,
отново сини вечери поглъщат ни,
Луната кръвожадно ни събира!

Обичаш ме!
Обичам те!
Защо да трябва да отричаме?
Светът дори да ни проклина,
дори и грях да е...
...Та ние се обичаме...!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??