Jun 18, 2007, 5:14 PM

Дори и да е грях 

  Poetry
691 0 12
Обичаш ме!
Обичам те!
Пише ни го горе, на челото
и няма смисъл да отричаме,
с този грях ще победиме злото!

Целуваш ме!
Целувам те!
Оглежда се в очите ни небето!
Засияло слънцето събужда ме,
мило ме погалва по лицето!

Прегръщаш ме!
Прегръщам те!
Кръвта по вените ни се разлива,
отново сини вечери поглъщат ни,
Луната кръвожадно ни събира!

Обичаш ме!
Обичам те!
Защо да трябва да отричаме?
Светът дори да ни проклина,
дори и грях да е...
...Та ние се обичаме...!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??