5 ago 2008, 18:12

Достатъчна 

  Poesía » Otra
1736 0 52
 

Отвлякоха съня ми... в самотата си,

дълбаеха ме с кривите си пръсти.

И ронеха частици от душата ми,

крещяха ме със думите си низки.

Изпиваха ме... като младо вино

и знаеха, кога ще ме пресъхнат.

Събличаха ме с устни прежаднели,

надявайки се после... да възкръснат.

Целуваха гърдите ми жадуващи

за ласка... от небивало обичане.

Облизваха ме, сякаш съм единствена.

Ревнуваха - последното събличане.

Разкъсаните дрехи ме въздишаха,

защото са от болка недоносени.

Очите ми, очите ми... умираха

по нежната ми кожа... недокосната.

Когато под постелите изстиваха,

телата им в крещящо недолюбие.

Сбогувах се със тях, но до поискване...

прощавайки им всяко празнодумие.

А после измълчавах тишината си...

И в нея не можах да се запазя.

Не търсех съжаление, отричах се...

Достатъчна си бях... за да се мразя.

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??